Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Τα νέα έντυπα εγγραφής – μεταγραφής και όρων συμμετοχής στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

images att

Α Ι Τ Η Σ Η     ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφήμεταγραφή κάθε αθλητή και κάθε αθλήτριας θα πρέπει να μας καταθέσετε πλήρως συμπληρωμένα τα δύο πιο πάνω έντυπα.

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2018-2019,  κάθε δελτίο αθλητή / αθλήτριας για να θεωρηθεί θα συνοδεύεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  από το έντυπο “Όροι συμμετοχής”. Χωρίς αυτό το έντυπο δεν θα γίνεται θεώρηση δελτίου και ο αθλητής/αθλήτρια δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί. Σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα αυτό το οποίο άπτεται του Ευρωπαϊκού Κανονισμού  GDPR.

Το έντυπο “Όροι Συμμετοχής” θα μας το υποβάλλετε η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ά και μόνο. Το κάθε έντυπο  θα μας  το στέλνετε σε μορφή pdf,  με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας, info@httf.gr.  Φυσικά μπορείτε να στείλετε με μια αποστολή  ΟΣΑ έντυπα επιθυμείτε .

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙ Τα πρωτότυπα  έντυπα των όρων συμμετοχής ,  σε ειδικό αρχείο (φάκελο) και είναι υπεύθυνο για την φύλαξή τους.

images att

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ